Oude Simplon posters

Na al sinds 1977 posters te hebben gemaakt voor de Bijenkorf in Enschede en de Stokvishal & Jacobiberg in Arnhem, ging ik dat in 1984 ook in Groningen doen bij punkhol Simplon.
Van de posters heb er bijna geen enkele meer, hieronder nog een paar die ik bij elkaar heb geschraapt.

Simplon kreeg in 1985 via een fonds van de Europese Unie een tiental computers om de punkjeugd van de straat te houden. Dat werkte in mijn geval prima. Onder de bezielende leiding van Ferdinand Oeink heb ik er mijn eerste digitale stapjes gezet op de prehistorische BBC Acorn computers. Ik maakte animaties en spelletjes in Basic, en we zetten de tekst van het Simplonkrantje voortaan in letters die ik voor de dotmatrixprinter had ontworpen. En we speelden Elite met elkaar via het lokale netwerk, natuurlijk.