Dandruff!! SixEQUJfive

Het altijd moeilijke tweede album van Dandruff!!. We hebben er maar kort van kunnen genieten. Twee maanden nadat het album uitkwam besloten we met de band te stoppen. Spuuglelijke hoes, maar dat kwam omdat ik teveel lol had in Photoshop. Je ne regrette rien!

Dandruff!! bestond van 1991 tot en met 1998, we hebben twee platen uitgebracht en heel erg veel concerten gedaan, o.a. samen met de Buzzcocks, Pennywise, Social Distortion, Afghan Wigs, HardOns, the Muffs, Jeff Dahl, Heideroosjes, Captain Sensible, UK Subs, Toy Dolls, Cosmic Psychos, Rocket from the Crypt en Deedee Ramone, om maar eens een potje te namedroppen.
Op de Wayback Machine staat nog een stukje oude site, maar verder is er weinig over Dandruff!! te vinden. Op de site van het Poparchief Groningen (prachtig vormgegeven door de zanger van De Fuckups) vind je meer info over Dandruff, en een geinig filmpje van een live optreden ergens in het zuiden van het land.