Dandruff!! 415-E

Uit de tijd dat ik nog graatmager was en een engelenstemmetje had. Op Bandcamp staan de teksten ook, kan je lekker meezingen!


Uitgebracht op Top Hole records in 1993, geproduceerd door Tom Holkenborg (Junkie XL)

Dandruff!! bestond van 1991 tot en met 1998, we hebben twee platen uitgebracht en heel erg veel concerten gedaan, o.a. samen met de Buzzcocks, Pennywise, Social Distortion, Afghan Wigs, HardOns, the Muffs, Jeff Dahl, Heideroosjes, Captain Sensible, UK Subs, Toy Dolls, Cosmic Psychos, Rocket from the Crypt en Deedee Ramone, om maar eens een potje te namedroppen.
Op de Wayback Machine staat nog een stukje oude site, maar verder is er weinig over Dandruff!! te vinden. Op de site van het Poparchief Groningen (prachtig vormgegeven door de zanger van De Fuckups) vind je meer info over Dandruff, en een geinig filmpje van een live optreden ergens in het zuiden van het land.

Toppers Edwin en Tup in actie bij het laatste concert in Vera, 1998